Flagged Macau casino STRs mudhun 7 pct ing 1Q: watchdog
toto

Flagged Macau casino STRs mudhun 7 pct ing 1Q: watchdog

A watchdog anti-dhuwit laundering pamaréntah Macau ditampa 507 laporan Data SDY transaksi curiga (STR) ing waktu pisanan taun saka kasino lan perusahaan game liyane – nyuda ing bab 6,7 persen dibandhingake 541 laporan ing periode padha taun pungkasan.

Kantor Financial Intelligence kutha dikirim statement ditulis ing situs web ana ngumumake data kanggo periode saka 1 Januari kanggo 31. Maret ngandika awak nampa 699 laporan transaksi curiga saka kabeh sumber ing waktu pisanan taun iki, utawa 30. persen kurang saka 909 laporan sing ditangani ing periode sing padha setahun sadurunge.

Entitas kasebut nambahake manawa nyuda jumlah laporan kuartal pisanan saben taun amarga utamane amarga institusi finansial sektor non-game lan Togel SDY entitas liyane sing nggawe luwih sithik. institusi financial sektor non-game ing kutha, kalebu perusahaan insurance, digawe 169 laporan transaksi curiga ing waktu pisanan, wis digawe 235 ing waktu pisanan taun pungkasan, Kurangé populasi 39,1 persen.

Institusi “Liyane” – kategori sing ora ditetepake maneh ing data sing dirilis – nggawe 23 laporan transaksi curiga ing kuartal pisanan, wis nggawe 133 ing periode sing padha setahun sadurunge; nyuda meh limang tikel.

Laporan taunan paling anyar dening Departemen Luar Negeri ing Amerika Serikat, bab kontrol global Financing pidana perdagangan narkotika, diterbitake ing Maret, bilih ing éwadéné pengawasan ketat ing Macau, loopholes ing njogo Keluaran SDY casino ana digawe kutha apa disebut. a “ujuridiksi dhuwit-laundering utama”.

Macau wis katahan batesan “transaksi gedhe” kanggo kegiatan financial ing kasino Macau ing MOP500.000 (US $ 62.500). Nanging sanajan ana nganyari liyane babagan aturan anti pencucian dhuwit lan bola-bali ndesek saka AS supaya mudhun ambang menyang US $ 3,000 kanggo nggawe kutha kasebut selaras karo apa sing dikandhakake AS minangka standar pelaporan internasional.